Наши соработници

Д-р Дејан Филипович

Д-р Танер Хасан

Нутриционист Сашко Дрвошански

Д-р Анкица Станоевска

Фани Гулевска
Магистер по нутриниционизам

Наталија Ангелиус
Диетолог

Пријави се на нашата маил листа и добивај редовни совети и промоции

Најнови вести

од нашиот блог

Зачестени и повторувачки респираторни инфекции кај пациенти со Дијабетес мелитус.

Во принцип, заразните (инфективните) заболувања се почести и/или  посериозни кај пациенти со дијабетес мелитус, што потенцијално ја зголемува нивната морбиморталност (смртност). Поголемата зачестеност на инфекции кај пациенти со дијабетес е

Дознај повеќе

Бесплатна испорака

Враќања и размени