ЕДШОП е трговска фирма која работи по принципот на телемаркетинг и продажба, е-комерција и продажба во специјализирани продажни центри. Компанијата работи веќе 8 години и е присутна на пазарот во Република Македонија, Република Албанија и Република Косово, каде поседува оперативни центри за телефонска продажба и сопствени продажни салони. Продажбата на врвни производи, можноста за едноставна нарачка и брза и ефикасна испорака, заедно со беспрекорната грижа за корисниците ја позициционираат компанијата како една од водечките фирми на полето на телемаркетинг и продажба на додатоци на исхраната во нашата земја.

ЕДШОП е ексклузивен застапник и увозник на реномирани, висококвалитетни брендови на производи за здравје, нега и убавина и домакинство. Како дел од продажната палета на компанијата се вбројуваат додатоци на исхраната од компанијата Калое и ексклузивна органска козматика за нега на кожа и коса од брендот на Оливолио од Грција, бокали и филтри за прочистување на водата во домакинства од компанијата Аквафор од Литванија (Русија), додатоци на исхраната за регулирање на тежината (Медобил Слим Си) од Република Македонија, производи за мегнетотерапија (специјални папучи со магнети, појаси за држење и зглобови, магнетоплаг и др.) од институтот Михајло Пупин од Србија и други реномирани брендови од познати компании од Европа и САД.

Како дел од својата стратегија за развој, во 2018 година е формирана компанијата БИОНАТУРАЛ ГРУП Доо, партнерска фирма на ЕДШОП, која започнува развој и продажба на палета на додатоци на исхраната под сопствена трговска марка – БИОНАТУРАЛ. Во рамки на продуктната палета на БИОНАТУРАЛ би сакале да ви ги претставиме БИОНАТУРАЛ Екстрактот од Комбуха, БИОНАТУРАЛ гелот од Алое Вера со Ресвератрол и БИОНАТУРАЛ Универзален мелем.

Тел: 025511644

Адреса: ул.Манапо бр.2 Карпош 3