РЕСВЕРАТРОЛ – ТАЈНАТА НА ФРАНЦУЗИТЕ ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ!

Што е она што прво ви доаѓа на памет кога ќе се споменат Французите и нивниот начин на живот. Верувам ќе се сложите дека сите веднаш помислуваме на кроасани, еклери,…

Continue Reading РЕСВЕРАТРОЛ – ТАЈНАТА НА ФРАНЦУЗИТЕ ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ!

ЗОШТО Е ВАЖНА ЦЕЛОСНАТА И ЕФИКАСНА ДЕТОКСИКАЦИЈА НА ЦРНИОТ ДРОБ И ЦЕЛИОТ ОРГАНИЗМОТ

Нашето тело секојдневно е изложено на многу токсични материи. Без разлика дали токсините ги внесуваме од надвор, преку воздухот, водата а најмногу преку храната, или токсините кои се создаваат како…

Continue Reading ЗОШТО Е ВАЖНА ЦЕЛОСНАТА И ЕФИКАСНА ДЕТОКСИКАЦИЈА НА ЦРНИОТ ДРОБ И ЦЕЛИОТ ОРГАНИЗМОТ

ГЕЛОТ ОД АЛОЕ ВЕРА – ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА ГАСТРИТИСОТ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ПРЕДИЗВИКАНИ ОД БАКТЕРИЈАТА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ

Голем е бројот на луѓе кои се почесто се жалат на постојана нелагодност, болки и грчеви во желудникот,  како и нарушена дигестија како последици на Гастритис. Гастритисот или воспаление на…

Continue Reading ГЕЛОТ ОД АЛОЕ ВЕРА – ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА ГАСТРИТИСОТ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ПРЕДИЗВИКАНИ ОД БАКТЕРИЈАТА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ

КАКО ЕНЗИМИТЕ ОД АЛОЕ ВЕРА ПОМАГААТ НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ?

Со стареењето доаѓа до постепено намалување на секрецијата и концентрацијата на дигестивни ензими што полека доведува до појава на проблеми со дигестијата на храна и хронични тегоби во стомакот. Доколку…

Continue Reading КАКО ЕНЗИМИТЕ ОД АЛОЕ ВЕРА ПОМАГААТ НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ?

АЛОЕ ВЕРА И РЕСВЕРАТРОЛ – ВИСТИНСКИ ДАР ОД ПРИРОДАТА КОЈ ПОМАГА ВО РЕГУЛАЦИЈА НА ШЕЌЕРОТ И ГИ СПРЕЧУВА ОШТЕТУВАЊАТА НА ОРГАНИЗМОТ!

Гелот од Алое Вера  содржи неспоредливо голем број на нутриенти, витамини, минерали, антиоксиданси, ензими и други биоактивни молекули кои помагаат на многу аспекти на метаболисмот на човекот, вклучувајки го и…

Continue Reading АЛОЕ ВЕРА И РЕСВЕРАТРОЛ – ВИСТИНСКИ ДАР ОД ПРИРОДАТА КОЈ ПОМАГА ВО РЕГУЛАЦИЈА НА ШЕЌЕРОТ И ГИ СПРЕЧУВА ОШТЕТУВАЊАТА НА ОРГАНИЗМОТ!

Helix Complex

Единственото дејство на препаратот ХЕЛИКС Комплекс  се должи на уникатната патентирана, протеинска формула НУТРИЛЕКС составена од секрет од полжав (молоскум кој го содржи протеинот Алантоинот), за кој науката потврдува дека…

Continue Reading Helix Complex