Билбери

BIONATURAL BILBERRY EXTRACT е додаток во исхраната кој содржи концетриран екстракт од дива боровинка. Здравствените придобивки на дивите боровинки доаѓаат од високата концентрација на специфични антиоксиданти, антоцијанини, кои придонесуваат за…

Continue Reading Билбери

Мелем

Мелемот на БИОНАТУРАЛ е единствено, универзално 100% природно решение за сите проблеми со кожата. Комбинацијата од 7 органски и природни масла, витамин Е и други антиоксиданси и пчелин восок совршено…

Continue Reading Мелем

Алое Вера

Редовниот внес на гелот од Алое Вера како додаток во исхраната: ја помага, олеснува и подобрува дигестијата на храна, го смирува гастритисот и проблемите со киселини во желудникот. Помага во…

Continue Reading Алое Вера

Комбуха

Екстрактот од комбуха содржи специфична комбинација на киселини, како глуконска, глукуронска, цитрична и други киселини, како и природни шеќери, минерали и витамини и други биоактивни молекули. Глукуронската киселина од екстрактот…

Continue Reading Комбуха