МОЕТО РЕШЕНИЕ ЗА БОЛКИТЕ ВО КОЛЕНАТА

Моето име е Мира, имам 65 години и сум пензионер. Болките во колената ме мачат веќе скоро 10 години. Почнаа пополека, само кога ќе ги заморам колената, но последните 2-3…

Continue Reading МОЕТО РЕШЕНИЕ ЗА БОЛКИТЕ ВО КОЛЕНАТА

ДАЛИ ВНЕСОТ НА ОБИЧЕН ЖЕЛАТИН МОЖЕ ДА ГИ ЗАДОВОЛИ ПОТРЕБИТЕ НА ОРГАНИЗМОТ ЗА КОЛАГЕН?

Неодамна ме сретна една комшика пред влезот и побрза да се пофали дека и таа пие колаген за проблемите со коленото. Слушала на телевизија дека е важен и дека ќе…

Continue Reading ДАЛИ ВНЕСОТ НА ОБИЧЕН ЖЕЛАТИН МОЖЕ ДА ГИ ЗАДОВОЛИ ПОТРЕБИТЕ НА ОРГАНИЗМОТ ЗА КОЛАГЕН?

СЕ ЧУВСТВУВАТЕ УМОРНИ, БЕЗ ЕНЕРГИЈА СО ДИСБАЛАНС НА ШЕЌЕРИТЕ И МАСТИТЕ – ПРИЧИНИТЕ ПОБАРАЈТЕ ГИ ВО ЦРНИОТ ДРОБ

Дали постојано се чувствувате заморени, без енергија, со успорен метаболизам? Имате проблем со регулирање на тежината и хронични дисбаланси на мастите, шеќерот  или хормоните во крвта? Сите овие симптоми јасно…

Continue Reading СЕ ЧУВСТВУВАТЕ УМОРНИ, БЕЗ ЕНЕРГИЈА СО ДИСБАЛАНС НА ШЕЌЕРИТЕ И МАСТИТЕ – ПРИЧИНИТЕ ПОБАРАЈТЕ ГИ ВО ЦРНИОТ ДРОБ

РЕСВЕРАТРОЛ – ТАЈНАТА НА ФРАНЦУЗИТЕ ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ!

Што е она што прво ви доаѓа на памет кога ќе се споменат Французите и нивниот начин на живот. Верувам ќе се сложите дека сите веднаш помислуваме на кроасани, еклери,…

Continue Reading РЕСВЕРАТРОЛ – ТАЈНАТА НА ФРАНЦУЗИТЕ ЗА ДОБРО ЗДРАВЈЕ!

ЗОШТО Е ВАЖНА ЦЕЛОСНАТА И ЕФИКАСНА ДЕТОКСИКАЦИЈА НА ЦРНИОТ ДРОБ И ЦЕЛИОТ ОРГАНИЗМОТ

Нашето тело секојдневно е изложено на многу токсични материи. Без разлика дали токсините ги внесуваме од надвор, преку воздухот, водата а најмногу преку храната, или токсините кои се создаваат како…

Continue Reading ЗОШТО Е ВАЖНА ЦЕЛОСНАТА И ЕФИКАСНА ДЕТОКСИКАЦИЈА НА ЦРНИОТ ДРОБ И ЦЕЛИОТ ОРГАНИЗМОТ

ГЕЛОТ ОД АЛОЕ ВЕРА – ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА ГАСТРИТИСОТ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ПРЕДИЗВИКАНИ ОД БАКТЕРИЈАТА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ

Голем е бројот на луѓе кои се почесто се жалат на постојана нелагодност, болки и грчеви во желудникот,  како и нарушена дигестија како последици на Гастритис. Гастритисот или воспаление на…

Continue Reading ГЕЛОТ ОД АЛОЕ ВЕРА – ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА ГАСТРИТИСОТ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ПРЕДИЗВИКАНИ ОД БАКТЕРИЈАТА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ