ГЕЛОТ ОД АЛОЕ ВЕРА – ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА ГАСТРИТИСОТ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ПРЕДИЗВИКАНИ ОД БАКТЕРИЈАТА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ

Голем е бројот на луѓе кои се почесто се жалат на постојана нелагодност, болки и грчеви во желудникот,  како и нарушена дигестија како последици на Гастритис. Гастритисот или воспаление на…

Continue Reading ГЕЛОТ ОД АЛОЕ ВЕРА – ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА ГАСТРИТИСОТ И ВОСПАЛЕНИЈАТА ПРЕДИЗВИКАНИ ОД БАКТЕРИЈАТА ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ

КАКО ЕНЗИМИТЕ ОД АЛОЕ ВЕРА ПОМАГААТ НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ?

Со стареењето доаѓа до постепено намалување на секрецијата и концентрацијата на дигестивни ензими што полека доведува до појава на проблеми со дигестијата на храна и хронични тегоби во стомакот. Доколку…

Continue Reading КАКО ЕНЗИМИТЕ ОД АЛОЕ ВЕРА ПОМАГААТ НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ?

АЛОЕ ВЕРА И РЕСВЕРАТРОЛ – ВИСТИНСКИ ДАР ОД ПРИРОДАТА КОЈ ПОМАГА ВО РЕГУЛАЦИЈА НА ШЕЌЕРОТ И ГИ СПРЕЧУВА ОШТЕТУВАЊАТА НА ОРГАНИЗМОТ!

Гелот од Алое Вера  содржи неспоредливо голем број на нутриенти, витамини, минерали, антиоксиданси, ензими и други биоактивни молекули кои помагаат на многу аспекти на метаболисмот на човекот, вклучувајки го и…

Continue Reading АЛОЕ ВЕРА И РЕСВЕРАТРОЛ – ВИСТИНСКИ ДАР ОД ПРИРОДАТА КОЈ ПОМАГА ВО РЕГУЛАЦИЈА НА ШЕЌЕРОТ И ГИ СПРЕЧУВА ОШТЕТУВАЊАТА НА ОРГАНИЗМОТ!

Helix Complex

Единственото дејство на препаратот ХЕЛИКС Комплекс  се должи на уникатната патентирана, протеинска формула НУТРИЛЕКС составена од секрет од полжав (молоскум кој го содржи протеинот Алантоинот), за кој науката потврдува дека…

Continue Reading Helix Complex

Билбери

BIONATURAL BILBERRY EXTRACT е додаток во исхраната кој содржи концетриран екстракт од дива боровинка. Здравствените придобивки на дивите боровинки доаѓаат од високата концентрација на специфични антиоксиданти, антоцијанини, кои придонесуваат за…

Continue Reading Билбери

Мелем

Мелемот на БИОНАТУРАЛ е единствено, универзално 100% природно решение за сите проблеми со кожата. Комбинацијата од 7 органски и природни масла, витамин Е и други антиоксиданси и пчелин восок совршено…

Continue Reading Мелем