Алое Вера

Редовниот внес на гелот од Алое Вера како додаток во исхраната: ја помага, олеснува и подобрува дигестијата на храна, го смирува гастритисот и проблемите со киселини во желудникот. Помага во…

Continue Reading Алое Вера

Комбуха

Екстрактот од комбуха содржи специфична комбинација на киселини, како глуконска, глукуронска, цитрична и други киселини, како и природни шеќери, минерали и витамини и други биоактивни молекули. Глукуронската киселина од екстрактот…

Continue Reading Комбуха