Наши соработници

Д-р Дејан Филипович

Д-р Танер Хасан

Нутриционист Сашко Дрвошански

Д-р Анкица Станоевска

Фани Гулевска
Магистер по нутриниционизам

Наталија Ангелиус
Диетолог

Пријави се на нашата маил листа и добивај редовни совети и промоции

Најнови вести

од нашиот блог

Антоцијанините во Билбери Екстрактот и нивната анти – патогена и физиолошка функција

Боровинката е суперхрана која изобилува со полифеноли, флавоноиди и антоцијанини – антиоксидативни молекули кои се први во редот за борба против слободните радикали. Можноста на

Дознај повеќе

Бесплатна испорака

Враќања и размени