Наши соработници

Д-р Дејан Филипович

Д-р Танер Хасан

Нутриционист Сашко Дрвошански

Д-р Анкица Станоевска

Фани Гулевска
Магистер по нутриниционизам

Наталија Ангелиус
Диетолог

Пријави се на нашата маил листа и добивај редовни совети и промоции

Најнови вести

од нашиот блог

Совети за исхрана за силна и здрава коса, како да ја подобрите дигестијата на храната, нутривни и здравствени придобивки на доматите.

Денес ви помагаме да дознаете 1.  Совети за исхрана за силна и здрава коса! 2. Како да ја подобрите дигестијата на храната? 3. Нутритивни и

Дознај повеќе

Бесплатна испорака

Враќања и размени