• Комбуха екстракт (30 капсули) Преглед
  • Комбуха екстракт (30 капсули) Преглед
  • ,
  • Комбуха екстракт (30 капсули)
  • 495.00ден
  • BOOTYSLIM продуктот од програмата за слабеење SLIMCUT претставува уникатна комбинација која го спојува докажаниот термоген ефектит на Л-Карнитинот, со ензимското дејство на папајата, енергијата која ја дава гуараната кои заедно со екстракт од зелен чај и витамини од Б-комплексот, ефикасно го активираат метаболизмот на мастите, овозможувајки нивно максимално согорување, што ќе го врати виткото и тонирано тело кое го посакуватe.
  • Во кошничка
 • Никотин протект (60 капсули) Преглед
  • Никотин протект (60 капсули) Преглед
  • ,
  • Никотин протект (60 капсули)
  • 995.00ден
  • SLIMFAST продуктот од програмата за слабеење SLIMCUT содржи иновативна формула базирана на сицилијански црвен портокал, во комбинација со екстракти од каенски пипер, зелен чај, вакаме алга и витамин Б6, која докажано ја намалува апсорпцијата на масти од храната, го спречува полнењето и проширувањето на масните клетки со масти и најважно, овозможува разградувањето и ослободувањето на мастите кои веќе биле складирани…
  • Во кошничка
 • Универзален мелем (100мл) Преглед
  • Универзален мелем (100мл) Преглед
  • ,
  • Универзален мелем (100мл)
  • 990.00ден
  • Најновиот програм за слабеење SLIMCUT од Бионатурал! Единствен пакет од 3 целосно природни, иновативни додатоци на исхраната со научно докажано, синергистичко дејство кое гарантира здраво и ефикасно слабеење и тонирање на телото.
  • Во кошничка