Течен колаген (500мл)

1,250.00ден

Categories: ,

Опис

Течниот колаген претставува уникатен колагенски производ кој во секоја доза обезбедува 5.000 мг хидролизиран колаген тип 1, од најдобриот бренд Пептан со клиничко докажано дејство, кој е збогатен со 500мг глукозамин и 50мг хијалуронска киселина. Ваквата уникатна комбинација на колагенот обезбедува ефикасна обнова на колагенската структура во кожата, зглобовите, коските и сврзното ткиво насекаде во организмот.

Редовниот употреба на течниот колаген обезбедува:
• најквалитетни колагенски пептиди, глукозамин и хијалуронска киселина со кои се подобрува и одржува еластичноста, цврстината, хидрираноста и виталноста на кожата обезбедувајки помазен изглед, намалена појава и израмнување на брчките, како и подобар квалитет на косата и ноктите;
• структурни протеини и хијалуронска киселина, неопходни за создавањето и обнова на рскавицата, задршка на водата и подобрување на подмачкувањето, за добра функција на зглобовите, без воспаленија и болки;
• колаген потребен за внатрешната структура на коските, за подобрено вградување на калциумот и другите минерали и обезбедување на густината на коскеното ткиво и цврстина на коските;
• колаген кој влегува во состав и е неопходен за обнова на внатрешната обвивка на органите за дигестија, крвните садови и сврзното ткиво во сите органи.

Течниот колаген е наменет за ситекои имаат потреба од намалување на брчките и одржување на здрава, цврста, хидрирана и еластична кожам здрава коса и нокти, за сите лица со сртритис, воспаленија и повреди на зглобовите, за лица со остеопороза и остеопенија, лица со оштетувања на крвните садови, спортисти и сите кои сакаат активна регенерација на организмот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Течен колаген (500мл)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *