2 Супер Антиоксидант + Комбуха

2,980.00ден

Опис

Редовниот внес на СУПЕР АНТИОКСИДАНТ со црно гоџи:

  • Помага да се заштитат и да се одржи функцијата на крвните садови;
  • Го спречува запушувањето на крвните садови и покачувањето на притисокот;
  • Ги штити и ги спречува оштетувањата на крвните садови во очите, бубрезите, мозокот и периферните нерви (чести последици на дијабетесот);
  • Ги штити клетките, ја спречува појавата на малигни клетки и помага во уништувањето на клетките на ракот.
  • Помага за поголема продукција на енергија, правилна функција на клетките и заштита и здравје на сите органи во телото.

 

Редовниот внес на Екстрактот од комбуха:

  • Ја подобрува работата на црниот дроб, ги спречува неговите оштетувања и помага за ефикасна детоксикација на црниот дроб и прочистување на крвта и од сите токсини;
  • Ги регулира на мастите (триглицериди и холестерол) и помага во чистење на масните наслаги од крвните садови;
  • Ја помага работата на бубрезите, го поддржува хормонскиот баланс, го активира метаболизмот и дава енергија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2 Супер Антиоксидант + Комбуха”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *