BootySlim

990.00ден

BOOTYSLIM продуктот од програмата за слабеење SLIMCUT претставува уникатна комбинација која го спојува докажаниот термоген ефектит на Л-Карнитинот, со ензимското дејство на папајата, енергијата која ја дава гуараната кои заедно со екстракт од зелен чај и витамини од Б-комплексот, ефикасно го активираат метаболизмот на мастите, овозможувајки нивно максимално согорување, што ќе го врати виткото и тонирано тело кое го посакуватe.

Опис

BOOTYSLIM продуктот од програмата за слабеење SLIMCUT претставува уникатна комбинација која го спојува докажаниот термоген ефектит на Л-Карнитинот, со ензимското дејство на папајата, енергијата која ја дава гуараната кои заедно со екстракт од зелен чај и витамини од Б-комплексот, ефикасно го активираат метаболизмот на мастите, овозможувајки нивно максимално согорување, што ќе го врати виткото и тонирано тело кое го посакуватe.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BootySlim”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *