Slimfast

990.00ден

SLIMFAST продуктот од програмата за слабеење SLIMCUT содржи иновативна формула базирана на сицилијански црвен портокал, во комбинација со екстракти од каенски пипер, зелен чај, вакаме алга и витамин Б6, која докажано ја намалува апсорпцијата на масти од храната, го спречува полнењето и проширувањето на масните клетки со масти и најважно, овозможува разградувањето и ослободувањето на мастите кои веќе биле складирани во масното ткиво.

Опис

SLIMFAST продуктот од програмата за слабеење SLIMCUT содржи иновативна формула базирана на сицилијански црвен портокал, во комбинација со екстракти од каенски пипер, зелен чај, вакаме алга и витамин Б6, која докажано ја намалува апсорпцијата на масти од храната, го спречува полнењето и проширувањето на масните клетки со масти и најважно, овозможува разградувањето и ослободувањето на мастите кои веќе биле складирани во масното ткиво.
SLIMFAST има ефикасно дејство точно на мастите наталожени на половината, што го решава најголемиот проблем на жените!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Slimfast”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *