EDSHOP është një kompani tregtare që operon në parimin e telemarketing dhe shitjeve, tregtisë elektronike dhe shitjeve në qendrat e specializuara të shitjeve. Kompania operon për 8 vjet dhe është e pranishme në treg në Republikën e Maqedonisë, Republikën e Shqipërisë dhe Republikën e Kosovës, ku ka qendra operacionale për shitje telefonike dhe dyqanet e saj. Shitja e produkteve kryesore, mundësia e porositjes së thjeshtë dhe shpërndarja e shpejtë dhe efikase, së bashku me kujdesin e patëmetë të klientëve e pozicionojnë kompaninë si një nga kompanitë kryesore në fushën e tregtimit me tele dhe shitjen e shtesave ushqyese në vendin tonë.

EDSHOP është një agjent ekskluziv dhe importues i markave të njohura, me cilësi të lartë të produkteve për shëndetin, kujdesin dhe bukurinë dhe familjen. Gama e shitjeve të kompanisë përfshin shtesa ushqyese nga kompania Kaloe dhe kozmetikë ekskluzive organike për kujdesin e lëkurës dhe flokëve nga marka Olivolio nga Greqia, kana dhe filtra për pastrimin e ujit në familje nga kompania Aquafor nga Lituania (Rusi), Shtesa diete për menaxhim peshe (Medobil Slim Si) nga Republika e Maqedonisë, produkte magnetoterapie (pantofla speciale me magnet, rripa dhe kyçe, magnetoplag, etj.) Nga Instituti Mihajlo Pupin nga Serbia dhe marka të tjera të njohura nga kompani të njohura nga Evropa dhe Shtetet e Bashkuara.

Si pjesë e strategjisë së saj të zhvillimit, në vitin 2018 u krijua kompania BIONATURAL GROUP Doo, një kompani partnere e EDSHOP, e cila fillon zhvillimin dhe shitjen e një sërë shtojcash ushqyese nën markën e saj tregtare - BIONATURAL. Brenda gamës së produkteve të BIONATURAL ne dëshirojmë t'ju prezantojmë Ekstraktin BIONATURAL Kombucha, xhel BIONATURAL Aloe Vera me Resveratrol dhe Balsam Universal BIONATURAL.

Tel: 025511644

Adresa: rr. Manapo nr. 2 Karposh 3